De Restantenmarkt wordt altijd goed bezocht. Foto: PR

De Restantenmarkt wordt altijd goed bezocht. Foto: PR

Borculose Restantenmarkt paradijs voor koopjesjagers

Algemeen

BORCULO - De Restantenmarkt in Borculo komt er weer aan. Op zaterdag 28 augustus worden de koopjesjagers tussen 10.00 en 17.00 uur op hun wenken bediend. De altijd drukbezochte markt is een uitgelezen mogelijkheid om tegen stuntprijzen prima artikelen aan te schaffen.

De Restantenmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een traditie. De organisatie is in handen van de Stichting Promotie Borculo (SPB) in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). De markt wordt gehouden in de Weverstraat en een hoek van het Muraltplein. In verband met de coronaregels is er ruim afstand tot de kramen.
Doel van de Restantenmarkt is om in één dag de goederen die zijn overgebleven van de opruiming te verkopen, zodat de winkels het nieuwe seizoen weer met een schone lei kunnen beginnen. Gezien de uiterst scherpe prijzen is het aantrekkelijk winkelen voor de consumenten. Mede daarom is de Restantenmarkt altijd een groot succes.
Ook dit jaar doen weer veel ondernemers mee. Er is dan ook een grote verscheidenheid aan artikelen en goederen, waaronder kleding, woonaccessoires, sieraden, bloemen en nog veel meer.