Boh Foi Toch. Foto: PR

Boh Foi Toch. Foto: PR

Spetterende opening
theaterseizoen De Mattelier

GROENLO - Het is ruim een jaar muisstil geweest in Sociaal Cultureel Centrum De Mattelier, maar daar komt dit najaar verandering in. Achter de schermen is de organisatie druk bezig met het nieuwe theaterprogramma en staat men vol frisse moed in de startblokken om de bezoekers weer te verwelkomen.

Nog even en dan kunnen we eindelijk weer gaan genieten van ontroerende voorstellingen, hilarisch cabaret en swingende livemuziek. De programmaraad heeft wederom zijn best gedaan om bezoekers een gevarieerd theaterseizoen aan te bieden en er is voor ieder wat wils. Om te vieren dat we dit najaar weer mogen applaudisseren, feesten en dansen opent De Mattelier het seizoen met een knaller. Boh Foi Toch zorgt op zaterdag 18 september voor een onvergetelijke avond en cabaretier Helligen Hendrik neemt tijdens zijn voorstelling 'Wen d'r mar an!' op vrijdag 24 september op een geheel eigen wijze de coronacrisis op de hak.

De ticketverkoop voor het gehele theaterseizoen gaat over enkele weken van start. Men kan dan online en aan de kassa terecht voor tickets en bijpassende arrangementen. "We houden het publiek op de hoogte over de startdatum van de ticketverkoop en we kijken uit naar het moment dat we de mensen weer mogen verwelkomen in De Mattelier. Wij hebben er ontiegelijk veel zin in om iedereen weer te amuseren!", zo laat de organisatie weten. 

Kijk voor meer informatie op de website.


www.demattelier.nl