Burgerlokaal in augustus op woensdagmiddagen open

Algemeen

BORCULO - In de maand augustus is het Burgerlokaal in Borculo alleen geopend op de woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom om een keer een bezoek te komen brengen, er staat een kop koffie of thee klaar.

Men kan hier een gezellig praatje maken, een krant of tijdschrift lezen of bijvoorbeeld samen met iemand een spel gaan doen, de keuze is aan de mensen zelf. Het Burgerlokaal bevindt zich momenteel aan de achterzijde van het gebouw van Jimmy’s Berkelland, Voorstad 13A, Borculo.
Is men zelf niet in de gelegenheid langs te komen omdat er geen vervoer is, of heeft men liever een bezoekje aan huis, dan kan men het laten weten, om te bespreken wat hierin de mogelijkheden zijn.Men wordt gevraagd voordat men langskomt een telefonische afspraak te maken. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur via 06-20314178 of per mail via burgerlokaal@gmail.com. Mocht iemand zich als vrijwilliger bij het initiatief aan willen sluiten, neem dan contact op of u komt gerust even langs.

Voor de koffie of thee wordt een kleine bijdrage gevraagd.