Bridgen bij 'De Muralt'. Foto: PR
Bridgen bij 'De Muralt'. Foto: PR

Eerste echte speelmiddag bridgeclub De Muralt

Algemeen

BORCULO - Na lange tijd konden de leden van bridgeclub De Muralt eindelijk een middag fysiek bridgen. Voor de leden een fijne gelegenheid om elkaar weer eens te zien en samen te spelen. Tot nu toe hebben veel leden wel online gebridged, maar fysiek spelen is vele malen leuker, daar is vrijwel iedereen het over eens.

Vanwege corona heeft de bridgeclub voorlopig een nieuw onderkomen gevonden bij BerkelPalace, waar coronamaatregelen goed na te leven zijn. Het is de bedoeling dat eind augustus daar opnieuw een bridgemiddag voor de leden georganiseerd wordt. Afhankelijk van het besmettingsgevaar is het de bedoeling om in september de competitie weer op te starten. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Bezoek eens de website of geef u op bij: Henny Mulder, e-mail: hkemulder@gmail.com, telefoon 06-53424911; Nees Huygen, e-mail: h.huygen@hotmail.com, telefoon 06-43149951.

Bridgecursus
Begin oktober start een bridgecursus onder begeleiding van een gediplomeerd bridgedocent. “Juist in en na de coronatijd een geweldige manier om je scherp te houden en contact met anderen te leggen”, aldus een woordvoerder van De Muralt. Men kan zich hiervoor eveneens opgeven bij Henny Mulder of Nees Huygen.