Foto: PR
Foto: PR

Geslaagden verrast door
Rabobank in de Achterhoek

ACHTERHOEK - Rabobanken in Twente en de Achterhoek hebben de afgelopen weken maar liefst 4400 geslaagde scholieren uit het voortgezet onderwijs op een spontane manier gefeliciteerd door aan te bellen bij huizen waar de vlag uithing. De geslaagden ontvingen een reep chocola en konden zich via de QR-code die daarop stond inschrijven voor de examenactie. Op 23 juli werden de winnaars bekendgemaakt. De winnaars ontvangen een Sonos One speaker.

Rabobank realiseerde zich dat de examenperiode dit jaar misschien minder feestelijk voelde dan tijdens andere jaren, in verband met het coronavirus en alle maatregelen daaromheen. Om geslaagden toch te feliciteren met hun welverdiende diploma werd de examenactie in het leven geroepen.
Daarnaast wil Rabobank jongeren aanmoedigen om na te denken over de toekomst, zodat ze straks op eigen benen kunnen staan. Voor veel middelbare scholieren betekent het behalen van een diploma ook het begin van een nieuwe fase in het leven, waarbij financiƫle zelfredzaamheid een belangrijke rol speelt. Op de actiesite behorende bij de actie konden examenkandidaten daarom ook tips en tricks vinden over een financieel gezonder leven.
Rabobank bedankt alle geslaagden voor hun deelname aan de actie en wenst iedereen een fijne zomervakantie toe.