Victor Rensen is blij met de uitbreiding van zijn bedrijf. Naast Peugeot en Citroën is hij nu ook Volvospecialist. Foto: Kyra Broshuis

Victor Rensen is blij met de uitbreiding van zijn bedrijf. Naast Peugeot en Citroën is hij nu ook Volvospecialist. Foto: Kyra Broshuis

Victor Rensen nu ook Volvo-specialist

GROENLO - Autobedrijf Victor Rensen in Groenlo staat bekend als een uitstekende Peugeot en Citroën specialist. Daar is nu nog een derde specialisatie bijgekomen; Volvo. Hiermee voegen we een mooi merk toe, vertelt Victor. “Ik heb, voordat ik 7 jaar geleden Auto Kolkman overnam, ruim 15 jaar bij Volvo gewerkt. Die passie voor Volvo is er altijd geweest en ik heb in die jaren een uitstekend netwerk in de Volvo-wereld opgebouwd. Het is prachtig dat we per 1 augustus aanstaande ook Topspecialist in Volvo zijn. We waren altijd al PCA-merkspecialist, dat staat voor Peugeot Citroën Association, en nu kunnen we dus het predicaat Topspecialist Volvo er aan toevoegen.

Door Kyra Broshuis

Dicht in de buurt
De trend van importeurs en dealers om vestigingen samen te voegen en rayons te vergroten, zet zich ook in de onze regio voort. Dealerbedrijven zitten dikwijls op 25 à 30 km verwijderd.  Nu ook de Volvo dealer diens vestiging in Ruurlo anders gaat inrichten en zich vooral gaat richten op lichte bedrijfsauto’s en zijn LEVC dealerschap, kunnen Volvo rijders nog steeds in de buurt terecht. "Wij zullen vanaf 1 augustus als TOP merkspecialist in Volvo kwalitatief onderhoud aanbieden. Lokaal, persoonlijk, deskundig en tegen een uitstekend tarief.”

In de top 3
Al sinds de overname in 2014 heeft Victor Rensen veel geïnvesteerd in zijn bedrijf. Al die verbeteringen in service, kwaliteit en dienstverlening en natuurlijk de volle inzet van het complete team hebben geleid tot een prachtige klantwaardering met een rapportcijfer van 9.5. Daarnaast beveelt 100% van de klanten Autobedrijf Victor Rensen aan. “Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. We staan daarmee in de top 3 van de PCA merkspecialisten. Dat willen we met Topspecialist Volvo ook bereiken!”


Autobedrijf Victor Rensen

Thorbeckestraat 117 in Groenlo

tel: 0544 462344

info@autobedrijfvictorrensen.nl

www.autobedrijfvictorrensen.nl