Kinderen van de H.W Heuvelschool hebben geld opgehaald. Foto: PR

Kinderen van de H.W Heuvelschool hebben geld opgehaald. Foto: PR

Kinderen lopen 750 euro bij elkaar voor Kanjerwens

Algemeen

BORCULO -  Op 12 juli hebben de kinderen van de H.W. Heuvelschool uit Borculo een cheque overhandigd aan Kanjerwens Nederland. Dit geld heeft de school opgehaald door middel van een sponsorloop die op 24 juni is gehouden.

Het grasveld was die dag in juni versierd, alle kinderen hadden hun beste hardloopschoenen aangetrokken en het enthousiasme was groot. Alles om zo veel mogelijk rondes te rennen voor de sponsorloop die die dag gepland stond. Het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor besteding aan schoolmateriaal en Kanjerwens Nederland. In totaal is er voor Kanjerwens een bedrag van 750 euro opgehaald. 

Kanjerwens Nederland zet zich in voor kinderen van 4 tot 16 jaar die chronisch ziek zijn. Het streven is deze kanjers en hun familie een zorgeloze en onvergetelijke dag te schenken. Op bezoek bij de brandweer, een dag leven als prinses of kennismaken met je grootste idool: het zijn maar een paar voorbeelden van wensen die zieke kinderen kunnen hebben. Kanjerwens hoopt ze een dag te bezorgen die ze nooit zullen vergeten.