RGV is blij dat men weer in de sportzaal aan de slag mag met al de verschillende disciplines. Foto: RGV

RGV is blij dat men weer in de sportzaal aan de slag mag met al de verschillende disciplines. Foto: RGV 

RGV volop in ontwikkeling

Vervolg van de voorpagina

RUURLO – Er zijn momenteel volop ontwikkelingen gaande binnen de Ruurlose gymnastiekvereniging RGV. Van het eindelijk weer binnen mogen sporten, tot een nieuwe website en administratiesysteem en de mogelijkheid om weer voorzichtig evenementen te gaan organiseren.

"Wat zijn wij blij dat wij weer in de sportzaal aan de slag mogen met al onze verschillende disciplines. Bijvoorbeeld het buiten turnen bleek een grote uitdaging omdat verscheidende toestellen niet veilig aangeboden konden worden. We konden wel iets doen maar het bleef behelpen. Hopelijk blijft het nu mogelijk om binnen te sporten, niet alleen voor ons als vereniging en onze leden maar voor iedereen”, zo verklaart Moniek Tackenkamp namens RGV. Met trots kan Moniek Tackenkamp melden dat vanaf deze week de nieuwe website van RGV live is. Deze is gebouwd volgens de laatste veiligheidscertificaten en werkt ook goed op een mobiele telefoon. Nieuw is dat binnenkort de leden een app kunnen downloaden om zo buiten de lessen op een plek met de trainer te kunnen communiceren en zelf persoonlijke gegevens makkelijk kunnen wijzigen. De website en de app werken aan de achterkant op hetzelfde administratiesysteem van Club Assistent.

RGV-kamp 2021
En de Jeugdraad van RGV wil op 18, 19 en 20 juni het jaarlijkse RGV-Kamp organiseren. Alle leden vanaf groep vier van het basisonderwijs tot en met de eerste klas van de middelbare school kunnen zich voor het kamp nu opgeven via de website. Uiteraard zijn er nog een aantal vraagstukken hoe dit veilig georganiseerd kan worden. Maar dat zal de Jeugdraad er niet van weerhouden om dit leukste kamp weer te organiseren voor de jeugdleden. Kijk voor meer informatie en corona maatregelen op de Facebookpagina van de Jeugdraad of op de nieuwe website van RGV.

Vacatures
Wie een steentje wil bijdragen aan deze vereniging, kan kijken op de website. Daar staan de openstaande vacatures. Zo is RGV per direct opzoek naar een trainer die een viertal lessen voor volwassenen kan geven en kijkt men uit naar leden voor de sponsorcommissie. Uiteraard houdt RGV zich ten allen tijde aan de coronamaatregelen volgens de RIVM en KGNU die op dat moment van kracht zijn.