Anja Labohm van Swift Hairfashion is maar wat blij met de nieuws Pop-up salon naast haar vestiging in de Ruurlose Dorpsstraat. Foto: PR.

Anja Labohm van Swift Hairfashion is maar wat blij met de nieuws Pop-up salon naast haar vestiging in de Ruurlose Dorpsstraat. Foto: PR. 

Swift Hairfashion breidt uit met een Pop-up salon

Kappers verwachten enorme drukte

Door Jan Hendriksen

RUURLO – Na een lockdown van maar liefst elf weken mogen de kapsalons zich weer gelukkig prijzen en mogen ze weer starten met hun werkzaamheden. Net als het mooie weer in de afgelopen dagen gaf dit nieuws weer hernieuwde energie bij menige kapsalon zoals onder meer bij Swift Hairfashion in Ruurlo.

“Deze energie hebben we hard nodig om de komende weken de drukte het hoofd te kunnen bieden. We zullen namelijk een enorme toestroom aan klanten krijgen. Zoals bekend moesten we in verband met de corona van de overheid net voordat de drukste tijd van het jaar zou aanbreken stoppen met onze werkzaamheden”, zo laat eigenaresse Anja Labohm van Swift Hairfashion weten. Vele klanten hadden het bezoek aan de kapper eind vorig jaar namelijk nog even uitgesteld om er met de kerstdagen piekfijn uit te kunnen zien. Maar toen viel het doek.
Anja Labohm: “Om een verantwoord bezoek aan de kapper te kunnen brengen moet er voldoende ruimte zijn. Dit is voor ieders veiligheid erg belangrijk. Natuurlijk moeten we hier goed mee omgaan en ook voor mijn medewerkers staat gezond werken voorop. Naast onze kapsalon aan de Dorpsstraat stond al geruime tijd een pand leeg. Dit bracht me op een idee. Na een gesprek met een goeie buur was het plan snel gesmeed en bracht deze locatie de oplossing.

In deze Pop-up salon waarin drie kapplaatsen staan zal voornamelijk geknipt worden. We zullen om de beurt in de Pop-up salon werken. Deze tijdelijke ruimte is groot en licht met een prettige uitstraling.”

Een goede vriendin van Anja Labohm heeft de etalage in de afgelopen dagen gepimpt met prachtige krijt stiften en AnitaWart heeft nog mooie kunst gedecoreerd zodat het geheel er allemaal nog vrolijker uitziet. Iedereen is dan ook van harte welkom in de Pop-up salon die van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur geopend is.

Men moet eerst echter wel even een afspraak maken via de website.


www.swifthairfashion.nl