Wereldwinkel Ruurlo weer open op afspraak

RUURLO - Er mag weer gewinkeld worden in de Wereldwinkel Ruurlo. Weliswaar uitsluitend op afspraak. Maar wie op zoek is naar een origineel cadeautje voor familie, vrienden of zichzelf kan weer terecht op Dorpsstraat 72. Een telefoontje volstaat om een afspraak te maken.

De vrijwilligers zijn blij dat de deur onder voorwaarden weer open mag. Voor henzelf, want ze hebben het werk en de contacten met de klanten erg gemist. Maar vooral natuurlijk voor de producenten uit de hele wereld. Ook die hebben erg te lijden onder de coronacrisis. Voor hen is er meestal geen loonsubsidie of inkomensondersteuning.

De winkeliers hopen dan ook dat klanten ruimschoots gebruik zullen maken van de nieuwe mogelijkheid. Al is die nog maar beperkt. Met de paasdagen in aantocht is het een goed moment om even binnen te wippen. Voor de vrolijke paasartikelen, of om het huis een opfrissertje te geven met een mooie schaal, een nieuw beeldje of wat nieuw serviesgoed.
Voor klanten die gereserveerd hebben is de winkel open op donderdag- en vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur en op zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur. Bellen voor een afspraak kan van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wie voor 11.30 uur belt kan nog reserveren voor dezelfde dag. Wie later belt kan reserveren voor de dag of dagen erna.

Het telefoonnummer waarop de Wereldwinkel Ruurlo is te bereiken, is 06-43 72 62 66.