Afbeelding

Mooi initiatief ten bate van Willibrordkerk Ruurlo

RUURLO - Ook in deze coronatijd waarin we steeds minder mogen, ontstaan er prachtige initiatieven om bijvoorbeeld de lokale kerk te steunen, ook als men niet te kerke kan gaan.

Zo hebben de heer en mevrouw Huitema uit Ruurlo een mooi gebaar gemaakt om de Willibrordkerk in Ruurlo financieel te helpen. Nu ze kleiner gaan wonen en niet al hun spullen kunnen meeverhuizen, hebben zij hun overblijvende meubels en gereedschappen ter verkoop aangeboden aan de Stichting Behoud Willibrordkerk.

De opbrengst gaat honderd procent naar de stichting. Zodoende staan nu diverse spulletjes, variƫrend van een mooie Mechelse kast tot kristallen miniatuurtjes van Elisabeth Regina op Marktplaats aangeboden tegen heel vriendelijke prijzen.

Wie op Marktplaats zoekt op het aanbod van 'Bruinhuit' kan zelf zien of er nog iets van zijn of haar gading bij is. De koper steunt hiermee het behoud van de kerk. Bovendien valt de betaling, die rechtstreeks aan de stichting is, onder de aftrekbare giften

De verkoopactie loopt tot 15 maart. Meer informatie bij Theo te Brake, tel. 06-45845422 of Lilian Beeks, tel. 06-28108029.

Een Mechelse kast. Foto: PR
Afbeelding
Afbeelding
Kristallen miniatuurtjes van Elisabeth Regina. Foto: PR