Voor het afhalen van de artikelen was een drive thru ingericht, volledig coronaproof. Foto: PR

Voor het afhalen van de artikelen was een drive thru ingericht, volledig coronaproof. Foto: PR

DEO scoort met merchandise

BORCULO - In navolging van de DEO-mondkapjes is bij de activiteitencommissie vn de Dijkhoekse vereniging het idee ontstaan om in deze coronatijd en rond de feestdagen wat meer nieuwe ‘DEO-merchandise’ aan te bieden. Dat bleek een schot in de roos. De artikelen vliegen de deur uit.

Leden konden via een link op de website online een DEO-hoodie, een DEO-trui, een compleet DEO-trainingstenue, een trainingssweater, een trainingsbroek of een combinatie daarvan bestellen. Bij twijfel over de juiste maat konden de belangstellenden op één van de ingelaste pas-momenten in de DEO-kantine coronaproof de kleding passen. Van die mogelijkheid werd gretig gebruik gemaakt.
Het was goed om te merken hoeveel leden (en niet-leden) op deze manier toch verbonden wilden blijven aan de vereniging. Bijna honderd DEO-hoodies en -truien zijn aan de man gebracht maar ook de trainingssetjes en trainingstenues gingen als warme broodjes. Het ophaalmoment geschiedde vlak voor kerst via een coronaproof drive-thru, de DEO-rotonde bij de kantine, in tijdsblokken op alfabet. En wat liep dat gesmeerd.
Doordat er een draadloze pin aanwezig was kon iedereen in de auto blijven zitten. De bestellingen werden veilig op afstand overhandigd, waardoor de leden leuk in hun DEO-kleding aan het nieuwe jaar kunnen beginnen.

Miral en Julian zijn blij met hun nieuwe DEO-spullen. Foto: PR