St Willibrord open op oudjaarsdag

RUURLO - Wie op oudjaarsdag een moment van bezinning nodig heeft, stil wil staan bij wat er het afgelopen jaar zoal is gebeurd of even wil overdenken wat de verwachtingen zijn voor het nieuwe jaar, kan daarvoor van 10 tot 18 uur terecht in de St. Willibrord kerk in Ruurlo. Een kaars aansteken om iemand te gedenken of om in stilte te bidden mag natuurlijk ook.

"Even een moment om toch onze dankbaarheid en betrokkenheid op afstand te delen met elkaar. We willen verbonden blijven, hoe moeilijk dat ook nu is.
Het jaar 2020 is bijna voltooid en het was een jaar waarin alles anders was dan we gedacht, gehoopt en uitgesproken hadden. We willen hoopvol aan 2021 beginnen. Daarom nodigen wij jullie uit om in de kerk een moment tijd te nemen om dit jaar af te ronden."
"Laten we lichtbrengers worden, breng daar waar ’t donker is een vonkje van Gods licht. Maak dat zichtbaar door een kaars aan te steken als symbool van onze beste wensen voor elkaar, maar ook als teken van hoop en uiting van onze dankbaarheid. Want dankbaar zijn we voor al het goede dat op ons pad komt. De één noemt het haar engel de ander noemt hem God, maar zonder die bron van liefde en aandacht kunnen we simpelweg niet.
We hebben elkaar nodig ook in het nieuwe jaar. Laat het licht niet doven. Hou Vol."
In de kerk worden uiteraard de RIVM-richtlijnen gevolgd.