De pannenkoeken lieten zich goed smaken. Foto: PR

De pannenkoeken lieten zich goed smaken. Foto: PR

Kinderen genieten van vervroegd kerstdiner

RUURLO - Dankzij de flexibiliteit van alle betrokken partijen hebben de kinderen van de vier basisscholen in Ruurlo toch nog kunnen genieten van een heerlijk kerstdiner. Ze zouden dat krijgen op de laatste schooldag voor de kerstvakantie, maar die kwam dit jaar ineens vroeger dan gepland.

Alles was tot in de puntjes geregeld door Iets Anders Makelaars: De Heikamp bakte pannenkoeken, IJsboerderij 't Dommerholt leverde ijsjes en de Rabobank en Kluswijs sprongen financieel bij. Totdat op 14 december die laatste schooldag plots naar voren werd gehaald.
Hoe leuk is het om iets gezelligs te organiseren voor kinderen, die al ruim een half jaar allerlei leuke activiteiten aan hun neus voorbij zien gaan. Gelukkig konden alle partijen na de aankondiging van de vervroegde sluiting snel schakelen. Hierdoor vond er op 15 december bij alle vier de basisscholen een fantastisch kerstdiner plaats. De kinderen genoten van de heerlijke pannenkoeken en ijsjes, zodat ze alsnog met een fijne kerstactiviteit de vakantie in konden gaan.

De duimen gingen omhoog voor het heerlijke kerstdiner. Foto: PR