Inspiratieviering in Willibrordkerk

Inspiratieviering in Willibrordkerk

RUURLO - Met mooie kerstliederen en bezinnende verhalen het diepe verlangen naar licht tot uiting brengen. Dat kan bij de Inspiratieviering op kerstavond 24 december in de Willibrordkerk te Ruurlo. Met oude en nieuwe liederen van onder meer Stef Bos, John Lennon en Sela. De viering begint om 17 uur.

De Geloofsgemeenschap Sint Willibrord in Ruurlo heeft tijdens de lockdown de kerk elke dag opengesteld. Mensen konden binnenlopen voor een stiltemoment, een gebed of om een kaars aan te steken. Zo heeft men geprobeerd elkaar tot steun te zijn in deze moeilijke tijd. Toen is ook het idee van de Inspiratievieringen ontstaan. Nog steeds zijn er beperkingen maar toch wil men Kerstmis 2020 vieren, al is wel alles anders dan andere jaren.
De geloofsgemeenschap geeft gelegenheid om in kleine kring naar de kerk te komen om de geboorte van Jezus te vieren. Het aantal gasten is maximaal dertig. Er zijn daarom vier vieringen. Kerstavond 24 december: 17.00 uur: Inspiratieviering; 21.00 uur: Nacht-gebedsviering. Eerste Kerstdag 25 december: 10.00 uur: Woord en communieviering. Tweede Kerstdag 26 december: 10.00 uur: Gezinsviering met als thema ‘Licht van hoop' met zang van Plica onder leiding van Ester Wiegerinck.

Reserveren
Kinderen tot en met twaalf jaar hoeven zich niet aan te melden, alle andere belangstellenden wordt geadviseerd zich aan te melden via het e-mailadres: harry.kasteel@concepts.nl. Thuis de vieringen kan via de kerkradio op onderstaande website. Voor de kinderen is er een website om de Herdertjestocht in Vorden mee te beleven.


www.12apostelen.nl

www.12apostelen.nl/index.php/2020/12/01/herdertjestocht-vorden-2020