De kerstpakketten zijn klaar. Foto: PR

De kerstpakketten zijn klaar. Foto: PR

Meer kerstpakketten voor minima Berkelland

BORCULO - Voor de 15de editie van de Kerstactie in de gemeente Berkelland zijn 517 levensmiddelenpakketten aangevraagd, 75 meer dan vorig jaar. Deze pakketten, met een gezamenlijke waarde van bijna 21.000 euro worden geleverd door een supermarkt uit de gemeente Berkelland.

Cliënten van de Sociale Dienst, de Voedselbank en de stichting Schuldhulp Op Maat konden begin november een kerstpakket aanvragen bij de stichting Kerstactie Kerken Berkelland. Zo willen de gezamenlijke kerken de inwoners die het financieel niet breed hebben een hart onder de riem steken.
Uiteraard zijn vanwege de coronapandemie maatregelen genomen om het afhalen van de pakketten zo veilig mogelijk te laten verlopen voor zowel de aanmelders als voor de vrijwilligers. Deze zijn na te lezen op de geheel vernieuwde website van de Kerstactie.
De actie wordt financieel mogelijk gemaakt door giften van particulieren en bedrijven, diaconieën, collectes en speciale acties. Giften zijn welkom op IBAN NL24 RABO 0135 6533 47 t.n.v. Kerstactie Kerken Berkelland.


kerstactieberkelland.nl