Team de Haan Schippers Makelaars. Foto: PR

Team de Haan Schippers Makelaars. Foto: PR

De Haan Schippers: nieuw adres, nieuwe naam, zelfde service

LOCHEM - Makkinga de Haan Schippers Makelaars is de laatste jaren uit het jasje gegroeid. Na dertig jaar te hebben gewerkt vanuit het kantoor aan de Graaf Ottoweg 16 in Lochem is het voor het bedrijf nu tijd om een nieuw pand te betrekken.

Vanaf maandag 16 november is het team werkzaam vanaf het nieuwe adres aan de Larenseweg 53 in Lochem. Daarnaast verandert de naam. In plaats van Makkinga de Haan Schippers Makelaars zal men voortaan bekend staan als de Haan Schippers Makelaars. Daarom worden ook de website en e-mailadressen aangepast. Wel blijft men gewoon bereikbaar op het vertrouwde telefoonnummer 0573-258 258. Ook ongewijzigd blijven het team en de service.

De collega’s van Makkinga van Bon Assurantiën en Hypotheken verhuizen mee naar de Larenseweg 53. Zij gaan verder onder de nieuwe naam Finantia.

In verband met de verhuizing is het kantoor op vrijdag 13 november en maandag 16 november gesloten. Op die dagen is men beperkt bereikbaar via email en telefoon.

"Wij verheugen ons op dit nieuwe hoofdstuk in een nieuwe werkomgeving, en kijken ernaar uit om u binnenkort aan de Larenseweg 53 te verwelkomen", aldus Team de Haan Schippers Makelaars.