Rabobank geeft een meet & greet weg met vloggers Kalvijn en Senna

ACHTERHOEK - De jaarlijkse spaaractie is inmiddels een traditie bij de Rabobank. Door corona zijn helaas vele gastlessen op scholen geannuleerd, maar Rabobank vindt het belangrijk om kinderen te leren dat het loont om te sparen. Met de vraag 'Wat zou jij doen met een miljoen?' worden kinderen getriggerd om na te denken over spaargeld. En wie kan die vraag nu beter stellen dan vloggers Kalvijn en Senna.

Kalvijn is hip, hot and happening Het leven van een vlogger lijkt over rozen te gaan. Video’s op Youtube plaatsen en ondertussen stroomt het geld binnen. Althans, zo lijkt het. Deze creatieveling heeft ondanks zijn jonge leeftijd, al veel geld verdiend én gespaard. Hij heeft niet voor niets singles uitgebracht ‘Nu al miljonair’ (2017) en ‘Geld maakt Gelukkig’ (2020). Rabobank Twente-Achterhoek heeft Kalvijn bereid gevonden om speciaal voor de jonge spaarders een vlog op te nemen om hun het nut van sparen uit te leggen. Ook Senna is in de vlog te zien. Deze meid is vanaf haar 11e al een succesvolle influencer.

Maak kans om te winnen
Zodra kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar tussen 10 en 24 oktober tien euro op de spaarrekening zetten kunnen ze zich registreren op de actiesite rabo.nl/nwt/spaaractie. Na registratie moet antwoord worden gegeven op de vraag ‘Wat zou jij doen met een miljoen?’. De meest ludieke inzendingen winnen te gekke prijzen waaronder een meet & greet met Kalvijn en Senna, een iPad, Nintendo Switch of één van de 1.350 lokale belevenissen. Samen met lokale ondernemers is een geweldige prijzenpot samengesteld om een leuk uitje te beleven. In Twente en de Achterhoek is immers genoeg leuks te doen. Wie wil er nu niet een middag naar Amphion, Hof van Eckberge of klimmen en klauteren met vriendjes bij AvaTarZ.