Met de Berkelrijders de natuur in. Foto: Marco Geerligs

Met de Berkelrijders de natuur in. Foto: Marco Geerligs

Mountainbiken met de Berkelrijders

BORCULO - Herfstgeuren, vallende bladeren, paddenstoelen en het begin van blubber. Dat betekent voor de wielrenners het einde van het seizoen, terwijl het voor de mountainbikers nu juist gaat beginnen.

Als alternatief voor de 'standaard lokale ritjes' organiseert Toerclub de Berkelrijders op de zondagochtend gezamenlijke MTB-ritjes in de omgeving van Borculo, Ruurlo of Lochem. Uitermate geschikt om eens andere fietsmaatjes te leren kennen en kennis te maken met, wellicht, nieuwe routes. In clubverband wordt een route in de omgeving gereden of een veldtoertocht. De route, met een afstand van 30 tot 50 kilometer,en de snelheid worden aangepast aan de groep.
Wie benieuwd is hoe het is om de omgeving eens in een groep te verkennen op de ATB, kan zich aanmelden met een e-mail naar info@berkelrijders.nl. Wie dat tijdig doet is tijdens de rit verzekerd via NTFU.
De Berkelrijders vertrekken op zondagochtend om 09:00 uur vanaf de parkeerplaats bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo (Ruurloseweg 51).