Frank Brummel en Mayke Kettelerij van Flexmakers. Foto: PR

Frank Brummel en Mayke Kettelerij van Flexmakers. Foto: PR

Ervaren vakrotten starten uitzendbureau Flexmakers in Lochem

LOCHEM – Flexmakers in Lochem is een feit. Na meer dan 25 jaar gezamenlijke ervaring in de wereld van het uitzendwerk vonden vakrotten Mayke Kettelerij en Frank Brummel het de hoogste tijd om voor zichzelf te beginnen. Mayke en Frank kennen de bedrijven en de mentaliteit van de regio.

“Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht voor mensen leidt tot de beste match! Samen met de kandidaat wil ik erachter komen welke talenten en ambities hij heeft. Waar wordt hij gelukkig van, wat drijft hem? Op al deze vragen en meer wil ik een antwoord”, aldus Mayke. “Openheid in onze gesprekken is de snelste weg naar de kern van de zaak en daarmee ook naar de oplossing van jouw probleem”, vult Frank aan.

Niet alleen werkzoekenden kunnen bij Mayke en Frank terecht. Ook bedrijven kunnen profiteren van de expertise van de twee enthousiaste ondernemers. “Wij kunnen wel zeggen hoe het hier werkt in de regio”, vertelt Frank. “Een bedrijf kan altijd bij ons aankloppen. Het maakt niet uit of zij op zoek zijn naar vaste of tijdelijke werknemers. Wij hebben een breed netwerk en wij zoeken personen die goed bij het bedrijf passen”, vult Mayke aan.

Iedereen die op zoek is naar werk, of wie als ondernemer op zoek is naar medewerkers, kan contact opnemen met Flexmakers, via de website of telefonisch, maar de deur aan de Oosterbleek 59 in Lochem staat ook altijd open. "Kom gerust langs", nodige Mayke en Frank uit.


www.flexmakers.nl

tel. 0573 256 380