Samen wandelen in de omgeving van Borculo. Foto: PR
Samen wandelen in de omgeving van Borculo. Foto: PR

Samen wandelen in Borculo

BORCULO - Wie van wandelen houdt en dit graag samen met anderen zou doen, rondom Borculo, en wie een leuke invulling zoekt voor de woensdagmiddag of zaterdagochtend, kan zich aanmelden voor de nieuwe wandelgroep voor volwassenen.

De groepen starten en eindigen bij het voetbalveld van Reünie. De eerste (paar) keer wandelt de buurtsportcoach van Sport Federatie Berkelland mee. Samen worden afspraken gemaakt en wordt gekeken naar mogelijke wandelroutes. Er zijn geen kosten verbonden aan deze wandelgroep. Op woensdag is de start om 13.30 uur en op zaterdag om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats van voetbalvereniging Reünie.

De woensdaggroep is al begonnen, de groep op de zaterdag start zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Op zaterdag is er de mogelijkheid om na afloop in de kantine van Reünie wat na te kletsen en een kopje koffie of thee te drinken voor 1,20 euro per kopje.

Voor de zaterdagochtend zoekt de buurtsportcoach ook nog iemand die het aanspreekpunt wil zijn. Wie dit leuk lijkt om te doen, kan het laten weten. Wie geïnteresseerd is als wandelaar en/of als begeleider, kan zich aanmelden bij Nienke Maas, via tel. 0545-476727. Nienke is op dit nummer ook via Whatsapp bereikbaar. Mailen naar nienke@sportfederatieberkelland.nl mag ook.