Septemberfeest Borculo wordt SeptemberfeestQuiz

BORCULO - Geen tentfeest op de markt in Borculo, dit jaar. Dat wil niet zeggen dat er geen feestje gebouwd kan worden, ook al is het op afstand. Daarom wordt er een SeptemberfeestQuiz georganiseerd. En wel op zaterdag 5 september, dezelfde zaterdag waarop eigenlijk het Septemberfeest zou plaatsvinden.

De SeptemberfeestQuiz wordt een dagvullend programma in teamverband aan de hand van een opdrachtenboek. In dit boek staan allerlei taken, van kennis- tot creatieve doe-opdrachten met een vleugje Septemberfeest, voor elk wat wils en voor alle leeftijden. De deelnemers kunnen het boekwerk in de ochtend van 5 september laten ophalen door hun captain, waarna ieder team op een zelfgekozen locatie de taken en opdrachten kan gaan uitvoeren. Daarbij is wel ieder team zelf verantwoordelijk voor een locatie waar de anderhalve meter afstand in acht genomen kan worden. Na afloop van het corona-tijdperk zal de uitslag bekend worden gemaakt tijdens een bijpassend feest.
Vanaf 25 juli kunnen teams zich aanmelden via onderstaande website. Een team, met zelfverzonnen naam, kan bestaan uit minimaal acht maar maximaal twintig personen. Van ieder teamlid wordt het persoonlijke e-mailadres en/of(mobiel) telefoonnummer gevraagd, om bij een onverhoopte corona-uitbraak iedereen te kunnen bereiken en persoonlijk op de hoogte te stellen. Iedereen kan van slechts één team deel uitmaken, en vol = vol.


www.septemberfeest.nl