V.l.n.r.: Marcel Klomps (verkoopleider Herwers Doetinchem), Wijnand Geerdink, Jos Gelling, Gerben Siebers (Herwers Lease) en Annemarie v/d Bend (Herwers Lease). Foto: PR
V.l.n.r.: Marcel Klomps (verkoopleider Herwers Doetinchem), Wijnand Geerdink, Jos Gelling, Gerben Siebers (Herwers Lease) en Annemarie v/d Bend (Herwers Lease). Foto: PR

Herwers Lease voegt duizendste auto toe aan leasevloot

REGIO - In 2015 werd de eerste auto van Herwers Lease afgeleverd. De afgelopen jaren is het leasen van auto’s sterk gegroeid, zo ook Herwers Lease. Nu, 5 jaar later, mocht Herwers Lease de duizendste auto toevoegen aan haar vloot. Een hele prestatie waar het leasebedrijf erg trots op is.

Active Living uit Arnhem, een bedrijf dat preventief medisch onderzoek verricht, mocht de duizendste leaseauto in ontvangst nemen. Het bedrijf rijdt al met vijf auto’s van Herwers Lease en daar komen er vier bij, waarvan één de duizendste auto is! Om deze bijzondere gebeurtenis te vieren, namen Jos Gelling en Wijnand Geerdink, directie van Active Living, de auto én een overheerlijke taart in ontvangst.

De duizendste auto betrof een Hyundai IONIQ EV: een volledig elektrische auto. Een auto die perfect past bij Active Living. Wijnand Geerdink: ‘’Wij investeren graag in elektrische auto’s en het verduurzamen van ons wagenpark. Dat past ook bij onze visie over gezond leven.’’ En dat verduurzamen gaat dus in rap tempo, want naast deze gloednieuwe EV, rijden ze nog een IONIQ en een Hyundai NEXO.

Dat Active Living de leasecontracten bij Herwers Lease ondergebracht heeft, is zeker geen toeval. De persoonlijke benadering en het meedenken in oplossingen waardeert het bedrijf zeer. Daarnaast is er de zekerheid dat reparatie en onderhoud van het wagenpark volgens fabrieksvoorschrift bij de merkdealer wordt uitgevoerd. ‘’Herwers Lease betekent voor ons persoonlijk contact en betrokkenheid. Ook wordt er altijd meegedacht en oplossingen gezocht voor onze wensen.’’ Een fijne samenwerking waar beide partijen erg tevreden mee zijn.

Inmiddels is dus de duizendste auto toegevoegd aan het rijdend wagenpark van Herwers Lease en de leasemaatschappij zit niet stil. ‘’De nieuwe afgesloten contracten komen alweer binnen en daarmee zal de teller van het rijdend wagenpark snel verder oplopen,‘’ zegt Annemarie van Herwers Lease. Een goed teken, en daarom zeker goed om stil te staan bij mijlpalen als deze. Want de duizendste auto in het rijdend wagenpark is zeker een feestje waard.