Afbeelding

Elke avond de digitale nieuwsbrief van Achterhoek Nieuws

REGIO - Dat het lokale nieuws wekelijks via de papieren krant bij u op de deurmat valt, bent u van ons gewend. Misschien al wel tientallen jaren. Via de nieuwssite, Twitter en Facebook blijven veel mensen ook dagelijks al op de hoogte van het lokale nieuws. Dat men zich kan aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de digitale krant en de meest gelezen artikelen van onze nieuwswebsite is ook niet nieuw. We voegen daar nu een extra service aan toe: de dagelijkse digitale nieuwsbrief met het laatste nieuws en de beste verhalen uit de Achterhoek. Zoals u gewend bent: helemaal gratis.

Nieuws uit de buurt brengen, dat blijft de kracht van Achterhoek Nieuws, uitgever van deze krant. Met maar liefst twaalf weekbladen in deze regio weten we door te dringen tot in de haarvaten van de samenleving. Onze verslaggevers staan garant voor de meest bijzondere verhalen. Daar zitten veel pareltjes tussen die het eigenlijk verdienen om ook onder ogen te komen van lezers buiten het dorp, de stad of gemeente. Daarom bieden we deze verhalen nu aan via de dagelijkse digitale nieuwsbrief. De mooiste interviews, reportages en natuurlijk het meest actuele nieuws uit de Achterhoek.

Scan de QR-code of ga naar de website van deze krant, meld je aan voor de dagelijkse nieuwsbrief en ontvang elke avond de mooiste verhalen uit de Achterhoek.

Afbeelding