VV Ruurlo verkoopt voorraad bier via 'drive inn'

RUURLO – Voetbalvereniging Ruurlo heeft sinds half maart geen kantine-inkomsten meer. Gelukkig had de kantinecommissie van VV Ruurlo niet heel veel voorraad. Alles wat echt weg moest vanwege de houdbaarheidsdatum heeft men geschonken aan de Voedselbank. Maar er staan nog wel 194 kratten bier in de koeling. Daarom hoopt VV Ruurlo onder het motto 'We doot ut veur en met mekare' de overtollige voorraad bier op te maken via een zogenaamde 'drive inn'.

Door Jan Hendriksen

Op zaterdag 25 april verkoopt vv Ruurlo van 10.00 tot 14.00 uur namelijk deze voorraad. De kopers moeten met de auto tot naast het toegangshek van sportpark 't Rikkelder rijden en moeten dan in de auto blijven zitten. De bestelling wordt dan in de achterbak van de auto gezet en men kan daarna weer doorrijden. Betalen kan alleen met pin. Men steunt de club door één krat voor vijftien euro of twee kratten voor vijfentwintig euro (inclusief statiegeld) te kopen. Tijdens de verkoop houdt men de RIVM-maatregelen nadrukkelijk in acht.

In deze lastige tijden moet iedereen elkaar steunen, zeker lokale ondernemers. Dat kan ook door mee te doen aan 'De Andere Quiz', gewoon vanuit huis. De Andere Quiz is een benefiet-pubquiz voor de horeca. Wie meedoet, steunt de horecagelegenheid van zijn keuze. Vv Ruurlo hoopt dat velen nu de horecagelegenheden steunen, die normaal gesproken loyale sponsors van de club zijn: De Naober en De Tapperij. Meedoen aan De Andere Quiz gaat via een livestream. Iedereen blijft gewoon thuis, en met behulp van een laptop kan men de quiz kijken en deelnemen. De quiz bestaat uit ongeveer zestig vragen en het duurt een kleine twee uur.