Uitstel of annulering

Uitstel, geen afstel

RUURLO – Door de coronacrisis gaat de geplande cursistenexpositie van KunstKring Ruurlo helaas niet door.

Wel mag de expositie van Ellis Veltkamp verlengd worden. In een later stadium wordt besloten wanneer de cursistenexpositie doorgang kan vinden. Belangstellenden voor de cursussen kunnen de website in de gaten houden voor meer informatie. Ook de lezing van Kees van Zutphen over Beethoven op 8 april wordt verzet aar een nader te bepalen datum in september.


Triagetent bij Gelre ziekenhuis Zutphen

ZUTPHEN - Op zaterdag 21 maart is op het parkeerdek van het Gelre Ziekenhuis in Zutphen een zogeheten triagetent geplaatst. Dat is een ruimte waarin de eerste screening van patiënten plaatsvindt. Het ziekenhuis bevestigt dat het om een dergelijke tent gaat, maar kon verder nog geen toelichting geven. Ook is het aantal ic-plekken in het ziekenhuis uitgebreid.


Centrale school-examens afgelast

ACHTERHOEK - De regering heeft besloten dat de centrale schoolexamens niet doorgaan. De schoolexamens worden bepalend bij de beslissing of een leerling al dan niet geslaagd is. Scholen stellen hun leerlingen zelf op de hoogte van de consequenties die dat voor hen heeft, en over de schoolexamens die nog moeten worden afgenomen.


Geen inzameling oud papier VV Ruurlo

RUURLO – In verband met de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus wordt er door voetbalvereniging Ruurlo zaterdag 28 maart geen oud papier ingezameld. Ook is het niet mogelijk om op zaterdag oud papier te storten in de containers op sportpark 't Rikkelder. Het sportpark is tot nader bericht gesloten. VV Ruurlo hoopt dat men begrip heeft voor deze ontstaande situatie en op korte termijn voor een oplossing kan zorgen. .