Muziekavond voor Vrouwen van Borculo

BORCULO - De organisatie Vrouwen van Borculo ontvangt op donderdag 19 maart muzikale gasten. De Borchländer Musikanten, eveneens afkomstig uit Borculo. komen de dames vermaken met hun Egerländermuziek.

De Borchländer Musikanten spelen onder de muzikale leiding van kapelmeester Jan Dijsselhof. Het muziekgezelschap is In 1948 opgericht als boerenkapel 'De Knollentrekkers' en legde zich vanaf 1998 toe op het spelen van de bekende Böhmische- en Egerländer blaasmuziek. Zeventig jaar na de oprichting vonden de leden het tijd worden voor een nieuwe naam. De kapel werd op 20 april 2018 omgedoopt in Borchländer Musikanten. De Borculose kapel bestaat momenteel uit ruim twintig enthousiaste muzikanten, die de Böhmische- en Egerländer blaasmuziek een warm hart toedragen. Zij hebben regelmatig optredens in de wijde omtrek en kunnen hun publiek dan blij maken met een paar uurtjes heerlijke muziek.
De avond die bedoeld is voor vrouwen wordt gehouden bij C.R. Peters, Steenstraat 7 in Borculo. Het begint om 19.45 uur en niet-leden betalen 5 euro entree.