44ste Sanne Ribbers toernooi KV De Heksenkring

BARCHEM - Klootschieters Vereniging De Heksenkring organiseert zaterdag 7 maart voor de 44ste keer haar jaarlijkse toernooi om de Sanne Ribbers Trofee. Het toernooi heeft plaats vanuit de gezelligste huiskamer van Barchem: Dorpshuis 't Onderschoer (Beukenlaan 1).

Er kan worden deelgenomen in zes verschillende klassen: Verenigingsklasse (3), Vrije klasse mannen (1), Vrije klasse vrouwen (1) en Barchemse klasse (1). De Barchemse klasse is bedoeld voor buurten, straten, verenigingen, families en vriendengroepen in/uit Barchem. Behalve in de Verenigingsklassen, mag in de overige klassen slechts één speler per team deelnemen, die bij een klootschietbond of -federatie staat ingeschreven. Teams kunnen zich tot uiterlijk 13.15 uur inschrijven in de Schotzaal van het Dorpshuis. De inschrijfkosten bedragen zes euro per team.
Het toernooi gaat omstreeks 13.30 uur van start. Een team bestaat uit minimaal drie- en maximaal vijf personen. Klootschietmaterialen zijn eventueel beschikbaar. De parkoersen liggen in het buitengebied van Barchem, op enige afstand van het Dorpshuis. Daarom is het raadzaam om over een auto te beschikken. Vorig jaar viel het toernooi letterlijk in 't water. Achteraf bleek dat de bestelling 'mooi weer' op de verkeerde plek was bezorgd. Voor 2020 is een nieuwe bestelling geplaatst. Hopelijk kan de bezorger nu wél de juiste locatie vinden...
Info bij secretaris KV De Heksenkring (Onno Hogenbirk) tel.
06-5339 6889 of e-mail kv.de.heksenkring@live.nl.