CINEbieb met 'Lazzaro Felice' in bibliotheek Borculo

BORCULO - Op vrijdagavond 13 maart, vanaf 20.00 uur, is in de Bibliotheek Borculo de film 'Lazzaro Felice' te zien. Iedereen is van harte welkom. De toegangsprijs is zes euro en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting

Lazzaro Felice is een tragikomische fabel over het vergeten dorpje Inviolata in het midden van Italiƫ, waar een gemene markiezin de bewoners uitbuit en voor niets op haar tabaksplantage laat werken. Wanneer haar jonge, vrijgevochten neef op bezoek komt en vriendschap sluit met de pure en in en in fatsoenlijke Lazzaro (onvergetelijk gespeeld door Adriano Tardiolo), lijkt haar rol snel uitgespeeld.

Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Wie het totale overzicht van alle films wil zien, kan terecht op www.oostachterhoek.nl/cinebieb. Toegangskaartjes voor de films zijn te koop op de website. Na de film wordt een consumptie aangeboden en kan men onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.