Kort

Verkoop stroopwafels

BORCULO - Scouting Borculo houdt op vrijdag 6 maart en zaterdag 7 maart de jaarlijkse stroopwafel actie. De jeugdleden gaan op vrijdagavond in Geesteren, Gelselaar en Haarlo en zaterdagmiddag in Borculo langs de deuren gaan om stroopwafels te verkopen voor twee euro per zakje; drie zakjes voor vijf euro. De opbrengst is voor de clubkas.


Seniorensoos Ruurlo

RUURLO – De jaarlijkse ledenvergadering van de Seniorensoos Ruurlo vindt donderdag 12 maart plaats in zaal De Tapperij. Aanvang 14.00 uur. Na de vergadering treden enkele leden van de Vrouwen van Nu uit Ruurlo op met een gevarieerd programma.


Uitslagen Maandag Bridge

RUURLO - De vijfde zitting van de vierde ronde van de Maandag Bridge leverde het volgende resultaat op.A-lijn: 1. Wil Weijers en Peter van Rijsingen 59,38 procent; 2. Lucy ten Brinke en Joke Woldberg 58,85; 3. Ria Wiegerinck en Martin Wiegerinck 55,21. B-lijn: 1 Ans van Duren en Joop Tetteroo 63,19; 2. Ria Janssen en Truus Meijer 59,72; 3. Els Koch & Gerke Kersjes 54,86. Aan het eind van deze competitieronde zijn gepromoveerd van de B-lijn naar de A-lijn: Jaap Mulder en Jan Wolters met 55,94 procent gemiddeld en Els Wieggers en Wilma van der Horst met 55,22 gemiddeld. Gedegradeerd van de A-lijn naar de B-lijn: Wil Weijers en Peter van Rijsingen met 47,29 gemiddeld en Ada Pardijs en Gerrit Huiting met 46,88 gemiddeld.


Zonnebloem Geesteren Gelselaar

GEESTEREN - Op woensdagmorgen 11 maart houdt de Zonnebloem afdeling Geesteren –Gelselaar een gezellige spelletjesmorgen samen met de groepen 1 en 2 van OBS de Keikamp in Dorpshuis De Zunnekamp te Geesteren. Natuurlijk is er eerst koffie/thee voor de ouderen en voor de kinderen ranja met iets lekkers. Daarna: spelletjes. Ganzenbord, sjoelen , domino en dammen dat zijn spelletjes die al jaren bestaan. De bijeenkomst begint om half 10 en eindigt om 12.00 uur. Opgave via Loura Ruiterkamp tel. 481374 en Jannie Kreunen tel. 481421.


Eetcafé Het Hof nodigt uit

BORCULO - Donderdag 12 maart kan er weer lekker worden gegeten in het Eetcafé in Ontmoetingscentrum Het Hof aan de Hoflaan 5 in Borculo. Het Eetcafé is voor senioren, ouderen en alleenstaanden. Onder leiding van de koks gaan de vrijwilligers het diner op die dag voorbereiden en uitserveren. Op deze dag worden de deelnemers om 12.00 uur verwacht in de Ontmoetingsruimte waar ze eerst samen een drankje kunnen drinken, waarna zij om 12.30 uur aan tafel kunnen voor het diner. Het viergangendiner kost elf euro per persoon inclusief een drankje, te voldoen vooraf of na afloop. Reserveren kan tot en met dinsdag 10 maart; inwoners van Berkelland hebben voorrang. Het menu bestaat dit keer uit: tomatengroentesoep, vis met meloen, runderballetjes in stroganoffsaus, groente-aardappel garnituur en karamelnoten-roomvla. Met eenvoudige dieetwensen kan rekening worden gehouden, gelieve dit bij opgaaf te vermelden. De volgende datum voor het Eetcafé is donderdag 9 april. Voor reservering/info kan men contact opnemen met Jos Holweg van Betula welzijnsdiensten, tel. 0545 – 469999.