Kort

Ruurlose Bridge Club

RUURLO – Op woensdag 5 februari is in zaal De Tapperij de derde zitting van de vierde competitieronde van de Ruurlose Bridge Club gespeeld met de volgende uitslagen. A-lijn: 1. Ada Pardijs en Jenny Schot 59,58 procent; 2. Bert Deunk en Jan van Dijk 57,08; 3. Henny Lagendijk en Michiel Vente 56,67. B-lijn: 1. Tineke Vente en Jan Holtslag 59,48; 2. Lientje Hetzel en Ap Ruesink 55,21; 3. Petra Smith en Tanny van Aesch 53,65. C-lijn: 1. Rita Roelvink en Peter van Rijsingen 61,42; 2. Loes Kappers en Jo Kenselaar 59,17; 3. Emmy Baan en Willemien Altena 58,82.


Maandag Bridge Ruurlo

RUURLO -- De de tweede zitting van de vierde competitieronde van de Maandag Bridge in Ruurlo leverde de volgende resultaten op. In de A-lijn werden Jans Dekker en Ria Roumen met 66.67 procent eerste. Op plek twee eindigden Ria Wiegerinck & Martin Wiegerinck met 55,73 procent. Henny Mulder & Gerrit Mulder werden derde met 52,05 procent. In de B-lijn werden Elly Wolters & Jo Teunissen eerste met 63,89 procent. De tweede plaats was voor Wiep Hooghiemstra & Henny Klein Bluemink met 59,17 procent. Jaap Mulder & Jan Wolters werden derde met 55,83 procent.


Vrouwen van Nu Ruurlo

RUURLO - Vrouwen van Nu afdeling Ruurlo houdt op donderdag 20 februari de jaarlijkse afdelingsvergadering.De bestuursleden Ingrid Vreman en Marijke Nederhoed zijn aftredend en niet herkiesbaar. Het bestuur stelt als kandidaat voor Ria Nieuwenhuis. Verder wordt afscheid genomen van commissieleden en wijkcontactdames, die allemaal zelf voor vervanging hebben gezorgd. Ook zal deze avond een aantal jubilarissen in het zonnetje worden gezet. Na het officiële gedeelte wordt de avond verder verzorgd door de wijken 4 en 9. De bijeenkomst wordt gehouden in zaal De Keizerskroon en begint om 19.30 uur.


IJsclub Ruurlo naar Enschede

RUURLO - Omdat er dit seizoen geen natuurijs is geweest, verzorgt IJsclub Ruurlo op zondag 23 februari een schaatstrip naar kunstijsbaan IJsbaan Twente in Enschede.

IJsclub Ruurlo zorgt voor gezamenlijk busvervoer en entree. Eten en drinken dient men zelf mee te nemen, of daar te kopen. Het vertrek is zondag 23 februari om 12.00 uur bij het trein/busstation in Ruurlo. De bus vertrekt vanuit Enschede tussen 16.00 en 16.30 uur weer naar Ruurlo.

Deelname is gratis voor leden: iedereen die in de voorverkoop een abonnement heeft gekocht. Niet-leden betalen een bijdrage van 10 euro. Opgave tot en met woensdag 19 februari op de website van de vereniging.

www.ijsbaanruurlo.nl


Worstenactie Tornax

RUURLO - Volleybalvereniging Tornax houdt weer haar jaarlijkse actie om de clubkas te spekken. Ook dit jaar is er gekozen voor de worstenactie.

In samenwerking met Keurslagerij Kuenen gaan mensen van de club op zaterdag 15 februari vanaf 10.00 uur met twee soorten worst langs de deur: rookworst en metworst.

Tornax biedt dit jaar een extra mogelijkheid aan om aan de worsten te komen: tussen 10.00 en 13.00 uur kan men in het Kulturhus in Ruurlo zelf de worsten komen ophalen.