Snertconcert Excelsior

GELSELAAR - Zondag 19 januari is het weer tijd voor het jaarlijkse snertconcert van muziekvereniging Excelsior. Ditmaal weer op de deel van de sfeervolle boerderij de Olde Renger, Olde Rengersweg 2 te Gelselaar. Aanvang 11.30 uur.

Het harmonieorkest brengt onder leiding van Mark ten Breul traditionele nieuwjaarsnummers zoals de Radetzky mars en An der schönen blauen Donau ten gehore. Ook kan men luisteren naar concertstukken waaronder Memories of Friendship.
Het leerlingenorkest heeft onder leiding van Rosanne Sprick met veel enthousiasme een drietal nummers ingestudeerd. Ze laten dat graag deze ochtend aan iedereen horen.
De entree bedraagt vijf euro en drie euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit is inclusief een kop soep of een broodje worst als voorproefje op de soepverkoopactie die de muziekvereniging zaterdag 25 januari zal houden.
Men kan dan de leden van Excelsior aan de deur verwachten tussen 10.00 en 13.00 uur voor de verkoop van diepgevroren erwten- of tomatensoep, eventueel in combinatie met rookworst. De magnetronbestendige liter-bakjes worden verkocht voor vijf euro per stuk. De Keurslager kwaliteit rookworsten kosten drie euro per stuk of vijf euro per twee stuks. Wie zeker wil zijn van soep en /of rookworst kan een bestelling doormailen naar excelsiorgelselaar@gmail.com.