Joris Linsen en Caramba. Foto: PR
Joris Linsen en Caramba. Foto: PR Foto:

Joris Linssen en Caramba binnenkort in Eibergen

EIBERGEN - Theater Berkelland is met een goed gevoel 2020 ingegaan. Het bezoekersaantal blijft groeien. Het theater draait volledig op vrijwilligers zonder een eurocent subsidie.

Steeds meer inwoners van Berkelland en omliggende plaatsen gaan (weer) met plezier naar dit gezellige theater dat onderdak heeft in Kulturhus 't Spieker. Ook groeit het aantal mensen dat Theater Berkelland een warm hart toedraagt en theaterfan wordt. Deze mensen steunen het theater met een jaarlijkse donatie vanaf 10 euro. Door de inzet van vrijwilligers en de donaties lukt het om een aantrekkelijk theaterprogramma samen te stellen. Het programma is een mix van regionale en landelijk bekende artiesten. De inwoners van Berkelland hebben in december 2019 de theaterkrant ontvangen. Daarin staat informatie over de voorstellingen die in het theater plaatsvinden. Elders in deze editie van Achterhoek Nieuws staat ook het programmaoverzicht van de voorstellingen tot mei.

Joris Linsen
De eerstvolgende voorstellingen, twee in januari, kennen een regionaal, zelfs landelijk karakter. Op zaterdag 11 januari voert het Twentse revuegezelschap Gewoon Aans de voorstelling 'Kiekoet' op. In deze nieuwe productie gaat het gezelschap op zoek naar erkenning, herkenning en liefde. Daarna is het op vrijdag 24 januari de beurt aan Joris Linssen met zijn band Caramba. Joris Linssen is landelijk bekend door zijn tv-programma's Taxi, Hello Goodbye en zijn programma Joris' Kerstboom. In zijn succesvoorstelling RAAK! vertellen en zingen de vijf Caramba's (Joris Linsen met Marcel van der Schot, Kees van den Hoogen, Erik van Loo en Diem van Dijk) verhalen en liedjes die hen persoonlijk raakten op een aanstekende wijze.

Theater Berkelland biedt iedereen de aantrekkelijke mogelijkheid om kaarten voor deze voorstelling te kopen voor slechts 15 euro. Dat kan alleen op maandag 13 januari vanaf 0.00 uur tot 23.59 uur via de website. Daarvoor en daarna kost een toegangskaartje 22,50 euro.
Op www.theaterberkelland.nl staat meer informatie over deze voorstellingen. De kaarten zijn te bestellen via de website. Ook is er de mogelijkheid om kaarten te bestellen en af te halen in Kulturhus 't Spieker aan de Kerkstraat 30 in Eibergen. De kassa is elke woensdag en donderdag open van 14.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kunnen belangstellenden bellen naar 06-83 31 24 81.