Repair Café Berkelland vervangt ook horlogebatterijen

BORCULO - Repair Café Berkelland heeft een uitgebreide voorraad horlogebatterijen en professionele gereedschappen plus de nodige kennis om die batterijen te vervangen. Dat kan op de dag van afspraak direct gebeuren, en meestal zelfs 'klaar terwijl u wacht'. Enkel kwalitatief hoogwaardige horlogebatterijen worden gebruikt.

Bij het Repair Café worden verder reparaties uitgevoerd van allerhande draagbare huis-, tuin- en keukenapparaten zoals defecte Senseo- en Nespresso-apparaten. Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, huishoudscharen, tafel- en keukenmessen kan men er terecht. Deze worden weer perfect scherp gemaakt.

De vrijwilligersorganisatie herstelt belangeloos en zonder winstoogmerk spullen voor alle inwoners van Berkelland en omstreken en is met name bedoeld voor hen die dat zelf niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis, alleen eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan worden de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Repair Café Berkelland werkt dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57977625 of 0545-287915. Of via e-mail: repaircafeberkelland@kpnmail.nl.