Volop sfeer op het eerste Zomerfeest in Eibergen. Foto: PR
Volop sfeer op het eerste Zomerfeest in Eibergen. Foto: PR Foto:

Eerste Zomerfeest Eibergen daverend succes

EIBERGEN - Zelfs de warmte was geen spelbreker: met bijna 1000 bezoekers is het eerste zomerfeest Eibergen een daverend succes geworden.

Na de opbouw van het feest in een week met hoge temperaturen ging vrijdagavond de poort open en genoten de mensen eerst op het 'binnenplein'. Een carrousel in het midden met daaromheen eetgelegenheden (Eibergse Afbakbar), muntenkassa, de EHBO-tent, toiletten en een jassenwagen, die achteraf overbodig bleek. Vanaf 21.30 uur begon dj Maurice, net teruggevlogen uit Spanje, met zijn show. De ruim 200 bezoekers genoten van zijn muziek. Op zaterdagavond werden bezoekers bij de ingang vergast op de klanken van: Bas en de knasterds. Zij stonden bovenop de entree de mensen alvast op te warmen. In de tent nam dj Ronald de Gier dit even later over.
Om 21.30 uur begonnen Plork en de Aannemers met hun laatste show in Eibergen. De band neemt nemen namelijk in januari 2020 na 16 jaar afscheid. De fantastische avond, met ruim 750 bezoekers werd afgesloten door de Lingo's. Het duo Chiel en Wiel had vele attributen meegebracht (zoals zonnebrillen en grote groene handen) en was daarmee de slot-act van het geweldige weekend.