Bridgeclub Neede eo sluit seizoen af

NEEDE - Op donderdagavond 25 april werd het seizoen 2018/2019 van de bridgeclub Neede en omstreken afgesloten met een einddrive. Voorafgaand aan deze drive werd er tijdens een ingelaste ledenvergadering een bestuurswissel bekrachtigd. Penningmeester W. Segerink treedt per 31 mei 2019 af en wordt opgevolgd door A. Hulshoff Pol – Arendz.

Daarna werden de clubkampioenen gehuldigd. Voorzitter Lies Koning overhandigde de wisselbeker en een fles wijn aan Greet Dutmer en Jopie Peuscher, die evenals vorig jaar als eerste eindigden in de clubcompetitie paren met 90.52. Zij hadden een kleine voorsprong op het driemanschap Wim Blaauboer, Wim Dijkman en Jan Pietersen, die eindigden op 90.24. Hermien Heutinck en Irmgard Prins werden derde met een gemiddelde van 87.05.
In de clubcompetitie individueel eindigden Greet Dutmer en Jopie Peuscher op een gedeelde eerste plaats, gevolgd door Wim Dijkman, de winnaar van vorig jaar. Zij ontvingen de wisselbeker en een fles wijn.
De winnaars van het slemkampioenschap waren Hermien Heutinck en Irmgard Prins. Zij hadden 16 punten en ontvingen ook een fles wijn. Op een gedeelde tweede plaats eindigden Hildegard Zacharias en Ed Heijna en het driemanschap Wim Dijkman, Wim Blaauboer en Jan Pietersen.

Tijdens de einddrive mochten de paren die eindigden op de eerste, vijfde en tiende plaats een prijs uitzoeken. In de A-lijn eindigden Ria en Tony Reith op de eerste plaats met 63,19 %, gevolgd door de invallers Adri Hoogstrate en Hetty Grimmelikhuyse met 60,42 % en Janny Nab en Gerrit Molenveld met 57,29 %. De vijfde plaats was voor Greet Dutmer en Jopie Peuscher en de tiende plaats voor Hennie Slotman en Ben Wijlens.
In de B-lijn eindigden Hermien Heutinck en Irmgard Prins op de eerste plaatse met 66,67 %. Wim Segerink en Joop Jansen eindigden op de tweede plaats met 60,67 % en Frida van Dijk en Joke Korterink werden derde met 60,42 %. De vijfde plaats was voor Jansje Molenveld en José Wijgman, en Lies Koning en Jan Naarding eindigden op de tiende plaats.

De competitie begint weer op donderdag 5 september om 19.15 uur bij café-restaurant De Olde Mölle, Diepenheimseweg 21 in Neede. Niet-leden die geïnteresseerd zijn om mee te doen aan deze competitie kunnen zich melden bij de secretaris Janny van Til, tel. 0545-292388, mailadres: jannyvantil@hotmail.com.