Nieuwe bridgemates voor De Muralt. Foto: PR
Nieuwe bridgemates voor De Muralt. Foto: PR Foto:

Borculose bridgeclub blij met nieuwe bridgemates

BORCULO - Bridgeclub De Muralt uit Borculo is zeer content met de nieuwe bridgemates, elektronische apparaatjes waarmee puntenscore en allerlei andere informatie over de spellen kan worden vastgelegd en bewaard. Na een paar keer oefenen kunnen alle clubleden er nu mee omgaan.

De Muralt kon de verouderde bridgemates vervangen dankzij een bijdrage van Fonds 2013. De wedstrijdleiding is enthousiast, want alle scores worden nu snel en efficiƫnt verwerkt. Bovendien kan elke speler direct zien welke score hij voor een spel heeft gekregen.
De bridgesport is een prima manier om de hersens fit te houden. Bovendien zorgt bridgen ook voor leuke sociale contacten. Dat is voor veel gemeenten in Nederland een reden om deze denksport te promoten, vooral voor 60-plussers. Wie nieuwsgierig is naar de bridgesport en de gezellige Borculose club kan informatie vinden op onderstaande website. Bij voldoende belangstelling kan De Muralt ook een bridgecursus verzorgen. Opgave hiervoor bij Henny Mulder, tel.0545-271918 en Nees Huijgen, tel. 0545-287901.


bridgeclubdemuralt.nl