RepairCafé Ruurlo weer aan de slag

RUURLO - Vrijwilligers van RepairCafé Ruurlo staan donderdagmiddag 5 december van 13.30 tot 16.30 uur weer klaar tijdens de maandelijkse reparatiemiddag. Elektriciens, een naaister en een computerdeskundige helpen bij alle mogelijke reparaties. Gereedschap en materialen zijn aanwezig.

Mensen die het RepairCafé bezoeken nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampen, gereedschappen, kortom alles waar een stekker aan zit, kleding, speelgoed, servies, tuingereedschap en computers. Alles wat het niet meer doet is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. Vaste locatie van RapairCafé Ruurlo is de bibliotheek aan de Dorpsstraat 74. Materiaalkosten worden in rekening gebracht en een vrijwillige bijdrage word op prijs gesteld, hiervan worden dan weer gereedschappen en materialen aangeschaft.
RepairCafé Ruurlo zoekt vrijwilligers. Is men handig met hout en andere technische klusjes en lijkt het leuk om een aantal uren per maand hier aan te besteden, neem dan contact op per e-mail: HetRepaircaferuurlo@outlook.com.