Kort

Wandeling vanuit Dorpshuis

RUURLO – Op vrijdag 22 november is er weer een wandeling vanuit 't Dorpshuis Ruurlo. De combinatie koffie, kuieren en wat kletsen (KoffieKuierKlets-wandeling) is een groot succes en start vanuit 't Dorpshuis Ruurlo (in de bibliotheek, Dorpsstraat 74).

De wandeling van 5,5 kilometer start om 11.00 uur en duurt ongeveer vijf kwartier. Er wordt in een dusdanig tempo gewandeld dat de groep uiterlijk om 12.15 uur weer terug is in 't Dorpshuis. Voorafgaand aan de wandeling praat men eerst om 10.30 uur onder het genot van een kopje koffie of thee even bij.

Deelname is gratis, een kopje koffie of thee kost vijftig eurocent. Aan- of afmelden is niet nodig. Bij echt slecht weer gaat de wandeling niet door. Voor informatie: tel. 06 13917062 of www. dorpshuisruurlo.nl.


Speculaas van Sophia's Lust

RUURLO – Sinterklaas is weer in het land en in Ruurlo gearriveerd, dus het is weer tijd voor speculaas. Daarom komen de leden van muziekvereniging Sophia's Lust zaterdag 23 november langs de deur met speculaasbrokken voor een heerlijk avondje! Vanaf 9.30 uur kan men zaterdag de verkopers aan de deur verwachten. Legt dus vast drie euro klaar voor één pak speculaas of vijf euro voor twee pakken speculaas. Er zitten drie speculaasbrokken in een pak. Mag u geen speculaas van de dokter, of houdt u niet van speculaas, dan is een bijdrage voor de vereniging natuurlijk ook van harte welkom. 'De speculaas van Sophia's Lust lust iedereen!'


Uitslagen Ruurlose Bridge Club

RUURLO – De tweede zitting van de tweede competitieronde van de Ruurlose Bridge Club kende de volgende uitslagen: A-lijn: 1. Inge Meulenbeld en Peter Hendriks 60,94 procent; 2. Ineke Telle en Jan Baan 55,42; 3. Bert en Hennie Deunk 55,21. B-lijn: 1. Petra Smith en Tanny van Aesch 62,50; 2. Joop Tetteroo en Jan Wolters 61,25; 3. Jo Teunissen en Jans Dekker 56,25. C-lijn: 1. Gerard Rothman en Gerrit Stigter 61,96; 2. Tineke Vente en Jan Holtslag 58,40; 3. Anneke en Hans Boddendijk 57,85.


Extra gezelligheid tijdens streekduel

RUURLO – Zondag 24 november speelt VV Ruurlo 1 haar volgende thuiswedstrijd op sportpark 't Rikkelder tegen Sportclub Lochem. Na afloop van de wedstrijd, rond 16.00 uur zal er een 'Kleintje Oktoberfest' zijn in de kantine. De Tijdbrekers verzorgen al vanaf het middaguur gezellige 'stimmungsmusik', de kantine wordt in stijl aangekleed en er worden lekkere snacks geserveerd.

Tijdens de rust wordt er naast de gebruikelijke koffie en chocomelk ook Glühwein verkocht. In de ochtend spelen er vier teams thuis, onder andere VV Ruurlo 4 tegen Sportclub Lochem 5, voor deze teams en hun tegenstanders wordt er een passende lunch georganiseerd met medewerking van De Tapperij en De Noaber.

De wedstrijdbal tussen beide teams wordt aangeboden door de Ruurlose kapper van Barbershop NUR uit Lochem. Iedereen die zin heeft in een gezellige middag is van harte welkom. De wedstrijd tussen VV Ruurlo en Sportclub Lochem begint om 14.00 uur.