De nieuwe Mitsubishi ASX is aankomend weekend te zien bij Autobedrijf Voorhuis . Foto: PR
De nieuwe Mitsubishi ASX is aankomend weekend te zien bij Autobedrijf Voorhuis . Foto: PR

Nieuwe Mitsubishi ASX te zien bij showdagen Autobedrijf Voorhuis

ZIEUWENT - Autobebedrijf Voorhuis in Zieuwent houdt op vrijdag 15 november van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 16 november van 10.00 tot 16.00 uur een autoshow. Pronkstuk van de show is dit jaar de nieuwe Mitsubishi ASX, een compacte suv die nu ook in automaat-uitvoering beschikbaar is.

Eigenaar Peter Voorhuis vertelt: "We laten de Mitsubishi ASX zien in samenwerking met Auto Mido uit Doetinchem. Behalve deze stoere en stijlvolle auto hebben we daarnaast onze voorraad nieuwe en gebruikte auto's voor iedere portemonnee klaarstaan. De autoshowdagen zijn een mooie gelegenheid voor geïnteresseerden om eens een kijkje in ons bedrijf te komen nemen, of je nu op zoek bent naar een (andere) auto of gewoon eens sfeer wilt proeven. We kleden de showdagen feestelijk aan met een een hapje en een drankje en maken er twee gezellige dagen van. Iedereen is van harte welkom."

U kunt bij Autobedrijf Voorhuis ook terecht voor aanschaf, onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel van ieder merk auto (nieuw of gebruikt). Autobedrijf Voorhuis is gevestigd aan de Dorpsstraat 103 in Zieuwent.


voorhuisautobedrijf.nl