Notaris bij Alzheimer Café

Notaris bij Alzheimer Café

BORCULO - Er komt een moment waarop mensen met dementie hun eigen zaken niet goed meer kunnen regelen. Wie vertegenwoordigt hen dan bij behandeling, medische beslissingen en op juridisch vlak? Wat moet er geregeld worden bij bank of notaris? In het Alzheimer Café BerkellaWerktitelnd van dinsdag 12 november legt notaris Kraayenhof dat allemaal uit en geeft hij informatie over bewindvoering, mentorschap en curatele.

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert iedere tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in Borculo. Telkens staat er een ander thema centraal. Het Café is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Belangstellenden ontmoeten er lotgenoten en kunnen met elkaar in gesprek gaan over de dingen die ze meemaken of bezighouden.
Het Alzheimer Café wordt gehouden in het Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen (Koppeldijk 40) in Borculo, van 19.30 uur tot 21.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur). Info: tel. 06-13514411 en op de website.


alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland