Kort

Uitslagen Ruurlose Bridge Club

RUURLO - De Ruurlose Bridge Club heeft op woensdag 30 oktober de tweede zitting van de tweede competitieronde gespeeld.

In zaal De Tapperij waren de uitslagen als volgt: A-lijn: 1. Joke Gotink en Joost Walter 60,00 procent 2. Ans Duijn en Jan Kuen 59,90; 3. Wilma en Wim van der Horst 55,94. B-lijn: 1. Henny en Cor Molenaar 58,75; 2. Inke en Anton Dolphijn 57,50; 3. Leny van Dijk en Janny de Lange 57,08. C-lijn: 1. Albertha Aaten en Gerry Boekelman 63,86; 2. Hennie Holtslag en Jeanne Mulder 58,15; 3. Dien Flierman en Dika Roekevisch 57,55.


Prijswinnaars rebus doolhof Ruurlo

RUURLO - Maar liefst 307 oplossingen werden in de maand oktober ingestuurd van de rebus van de doolhof in Ruurlo.

Dit beeldraadsel is bedoeld voor de jongste bezoekers van de doolhof. Meisjes en jongens tot en met twaalf jaar kunnen eraan deelnemen. Onder de ingeleverde oplossingen worden maandelijks drie VVV-bonnen verloot door de vrijwilligers van de Stichting Toeristische Activiteiten Ruurlo die de doolhof beheert.
In de maand oktober zijn de gelukkige prijswinaars Nora Amin uit Delfsgauw, Lola en Billy uit Arnhem en Charlotte-Sophie van de Laar uit Venray. Zij krijgen de VVV-bon thuisgestuurd.


IJsclub Ruurlo start voorverkoop

RUURLO - IJsclub Ruurlo gaat de leden in de maand november weer abonnementen in de voorverkoop aanbieden. Vrijwilligers van de vereniging gaan de komende weken bij alle leden langs.

Het is handig dat men daarvoor contant geld klaar legt, de vrijwilligers hebben geen pinmogelijkheid. IJsclub Ruurlo zet traditioneel op 1 december haar baan aan de Wiersseweg 'onder water'.
De abonnementsprijzen zijn in de voorverkoop:
tot en met twaalf jaar 3,50 euro, dertien tot en met zeventien jaar vijf euro, achttien jaar en ouder 7,50 euro. Aan de kassa bij de ijsbaan kosten de abonnementen als de baan geopend is: tot en met twaalf jaar jaar vijf euro, dertien tot en met zeventien jaar 7,50 euro en achttien jaar en ouder tien euro. Dagkaarten aan de kassa kosten voor kinderen tot en met twaalf jaar twee euro, dertien tot en met zeventien jaar drie euro en achttien jaar en ouder vier euro.
Meer informatie is te vinden op de website. Ook kunnen nieuwe leden zich daar aanmelden.


www.ijsbaanruurlo.nl


BarchemBios toont regiobeelden

BARCHEM - De BarchemBios houdt weer een avond met films van amateurs uit eigen plaats en regio. De derde editie is op dinsdagavond 19 november in de Barchkerk in Barchem. Het publiek is vanaf 20 uur welkom. In de knusse kerk is er ditmaal vooral aandacht voor hoe het er vroeger aan toeging in de landbouw. Ook krijgt de bezoeker een kijkje achter de schermen bij de voorbereiding van een Barchemse revue en worden er verscheidene natuuropnames uit de regio vertoond. Er is een korte pauze voor koffie/thee of iets fris. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld en is nodig voor de onkosten en het mogelijk maken van deze filmavonden.