Barchem gaat weer biljarten

BARCHEM - Barchem gaat volgende maand weer biljarten. Van 9 tot en met 29 december wordt gestreden voor het Barchems Biljart Kampioenschap (BBK).

Voor de dertiende keer vindt dit sportieve en gezellige toernooi plaats bij hcr In de Groene Jager. De zaal wordt daar in december omgetoverd tot een heuse biljartarena. De organisatie is wederom in handen van Ron Buurman, Dinand Luesink, Herbert Warnshuis en Alex Welbergen.
Alle (oud-)inwoners van Barchem en leden van de biljartverenigingen uit
Barchem kunnen aan de gemengde poulekampioenschappen deelnemen. Ook dit jaar zijn er geen aparte mixed poules voor de jeugd en de vrouwen, maar zij worden met nadruk ook uitgenodigd om zich op te geven voor het BBK. De halve finales worden op vrijdag 27 en zaterdag 28 december gespeeld en de finale is op zondagmiddag 29 december.
Opg
ave voor deelname aan het BBK kan bij hcr In de Groene Jager of via het e-mailadres groenejager@planet.nl. De sluitingsdatum voor de inschrijving is 22 november. De kosten voor deelname zijn 12,50 euro per persoon (leden van biljartvereniging Groene Jager tegen gereduceerd tarief). Deelname is mogelijk vanaf zestien jaar.