Het

Varssels Feest komt er aan

VARSSEL - Het jaarlijkse Varsselse Feest barst weer los. Op het programma staan onder meer optredens van Jackfire, DJ Drace en E = MC². Natuurlijk ontbreken de toneelvoorstelling, de volksspelen en het kinderfeest met alle bijkomende vermaak niet. De festiviteiten vinden plaats op 11, 12 en 13 oktober in en rondom de feesttent bij de Varsselse molen aan de Varsselseweg 34 in Hengelo Gld.

Het Varssels Volkstoneel voert vrijdagavond het blijspel 'Een gekkenhuis in 't ziekenhuis' op. De aanvang is om 19.15 uur en de entree bedraagt 7,50 euro (inclusief koffie en cake). Tevens is er een grote verloting. Na afloop van de toneelvoorstelling is er muziek van DJ Jordy. Op zaterdagmiddag worden traditiegetrouw de volksspelen gehouden, aanvang 13.30 uur.

Zaterdagavond is er een feest met Jackfire. Deze band bestaat uit vier ervaren en energieke muzikanten die ook nog eens broers van elkaar zijn. Zij verzorgen een spectaculaire en unieke liveshow, waarbij zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu aan bod komen. De optredens van de band worden afgewisseld door DJ Drace, die het publiek op een interactieve wijze meeneemt in een wervelende muziekmix. Iedereen die van een feest houdt is welkom. De entree bedraagt 10 euro. Voor jongeren onder de 18 jaar is de entreeprijs 7,50 euro. Legitimatie verplicht.

Op zondag om 13.00 uur start vanaf het Buurthuus Varssel de optocht. Om 13.30 uur beginnen de kinderspelen. Ook is er allerlei vermaak zoals een clown, draaimolen en trampolines. Vanaf 15.00 uur wordt het dak eraf gespeeld door drie oude muziekrotten die onder de formule E = MC² alle knallers van hits, smartlappen, enzovoorts voorbij laten komen. De entree is vrij.