Prachtige bruidsmode van 2Impressu Bruidsmode. Foto: Snijders Fotografen
Prachtige bruidsmode van 2Impressu Bruidsmode. Foto: Snijders Fotografen Foto: Snijdersfotografen

Inspiratie opdoen tijdens Bruidsbeurs in Markelo

MARKELO - Onder bruidsparen is er behoefte naar informatie omtrent het regelen van de huwelijksdag." Zo stellen Nicolette Luttikholt en Anja Olthof van 2impressu bruidsmode. Om die reden organiseren zij op zondag 13 oktober een bruidsbeurs. Het evenement vindt plaats in grand café De Kroon aan de Taets van Amerongenstraat in Markelo, de beurs is geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen zich via de website aanmelden en worden bij binnenkomst voorzien van een gratis goodiebag.

Vandaag de dag is er van alles mogelijk. Zeker wanneer het om trouwen gaat. Stellen kunnen tijdens de Bruidsbeurs daarom in alle rust inspiratie opdoen. "We werken samen met verschillende, enthousiaste ondernemers," aldus Anja en Nicolette.

Zo heeft elke deelnemer zijn of haar eigen vakgebied. De bruidsmode, gelegenheidskleding en de maatwerkkostuums zullen een belangrijk item zijn op de beurs. Het aanbod van de Bruidsbeurs is echter veel breder. Zo zijn er ook een kapper, juwelier, beauty, fotografie, videografie, (live) muziek en meer te vinden.

"Bij 2impressu kleden wij iedereen van top tot teen, rekening houdend met men hun wensen en budget! Daarom staan er tijdens de Bruidsbeurs modeshows gepland. Hier stellen wij niet alleen mode voor het bruidspaar centraal, maar ook die van de bruidsmoeders en -meisjes." De modeshows zijn om 13.00 en om 15.00 uur.


2impressyou.nl