De mooie spullenbeurs is een beurs met spullen die te maken hebben met onder andere. bloemschikken, kerst, brocante, interieur, terras en andere leuke tuinspullen. Foto: PR.
De mooie spullenbeurs is een beurs met spullen die te maken hebben met onder andere. bloemschikken, kerst, brocante, interieur, terras en andere leuke tuinspullen. Foto: PR. Foto:

HAARLO - Groei & Bloei afdeling Berkelland-Haaksbergen organiseert vanwege groeiend succes voor de vijfde keer een beurs met mooie spullen in Haarlo. De beurs in Zaal Prinsen is op zondag 1 december, van 11 tot 15 uur.

De beurs is bedoeld voor spullen die te maken hebben met onder meer bloemschikken, kerst, brocante, interieur, terras en tuin. Wie rondkijkt op zolder, in kasten en schuurtjes komt zeker mooie zaken tegen die een tweede leven waard zijn. Spullen die gebruikt of zelfs nieuw zijn maar niet (meer) gebruikt worden of niet meer passen in interieur of terras. De Groei en Bloei-beurs is voor en door particulieren maar is nadrukkelijk geen rommelmarkt. Bedrijven zijn niet welkom. De organisatie verwacht dat de spullen schoon en breukvrij zijn, en ook geprijsd, omdat dat voor iedereen gemakkelijk is. Er worden geen planten verkocht.
Wie belangstelling heeft voor een stand (van 180 bij 55 centimeter) kan zich opgeven via een e-mail aan Marcel Borkus: marcelruurlo@gmail.com. Dat kan vanaf 27 september onder vermelding van volledige naam, adres en telefoonnummer en of men Groei en Bloeilid is. Dan wordt alle informatie toegestuurd. De organisatie wil bij aanmelding graag weten hoe de stand wordt ingericht en met wat voor spullen men komt. Een tafel/stand mag worden aangevuld met brocante, maar brocante mag niet de hoofdmoot zijn. Ze kosten 10 euro per stuk. Leden van Groei en Bloei Berkelland/Haaksbergen krijgen een attentie. Meer vragen: bel Marcel Borkus, tel. 06-15291971.

www.berkelland.groei.nl