Sint Nicolaas komt ook dit jaar weer naar Huis Verwolde. Foto: Iris Hoek
Sint Nicolaas komt ook dit jaar weer naar Huis Verwolde. Foto: Iris Hoek

Sint Nicolaas komt weer naar Huis Verwolde

LAREN - Vanwege het grote succes van voorgaande jaren zal Sinterklaas ook dit jaar weer verblijven in Huis Verwolde. En alle kinderen, vaders, moeders, opa's en oma's zijn weer van harte welkom om een kijkje te komen nemen in Het Huis van Sint Nicolaas. Op zaterdag 23 november en zondag 24 november is iedereen welkom die nieuwsgierig is hoe het eraan toe gaat in het huis waar alle Pieten en Sinterklaas druk bezig zijn met de voorbereidingen voor 5 december. De kaartverkoop start op 1 oktober; er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Sinterklaas heeft ook dit jaar besloten om de kinderen en hun (groot-)ouders uit te nodigen om een kijkje te komen nemen in zijn huis. Elke tien minuten start er een rondleiding onder begeleiding van een Piet. Het uit 1776 stammende Huis Verwolde is de ideale plek voor Sinterklaas om zich voor te bereiden op 5 december. Tijdens de rondleiding door het huis zijn er verschillende kamers waar de kinderen een kijkje mogen nemen.

Al met al is er genoeg te zien en te beleven in en rondom het huis. Sinterklaas en de Pieten kunnen niet wachten om alle gasten weer te mogen verwelkomen op zaterdag 23 en zondag 24 november. Omdat er een beperkte kaartverkoop plaats vindt is het raadzaam tijdig kaarten aan te schaffen. Het is niet mogelijk om zonder ticket Het Huis van Sint Nicolaas te bezoeken.

Kaarten zijn per 1 oktober te bestellen via de website.


hethuisvansintnicolaas.nl