Zonnebloem bezoekt Dommerholt

GEESTEREN - De Zonnebloem afdeling Geesteren-Gelselaar organiseert op woensdag 11 september een excursie naar IJsboerderij Dommerholt. Geïnteresseerden kunnen zich voor deze interessante, leerzame en smakelijke middag aanmelden bij Jannie Kreunen of Loura Ruiterkamp. De middag start om 14.00 uur en voor vervoer kan worden gezorgd.

Familie Evenhuis maakte in 2003 de keuze om naast het melkveebedrijf een ijsboerderij te gaan exploiteren. Hiervoor verwerken zij de melk van hun eigen melkvee tot ambachtelijk boerenijs. Het bedrijf is gevestigd aan de Hambroekweg 6 in Borculo en is in de wijde omgeving bekend.

Programma
Na de ontvangst met koffie volgt een videopresentatie over dit familiebedrijf en wordt uitleg gegeven over de de bewerking van melk tot ijs. Daarna is het mogelijk om deel te nemen aan een rondleiding op het bedrijf met onder andere een demonstratie van de melkrobot. Op passende wijze wordt het bezoek aan Dommerholt afgesloten; alle deelnemers krijgen een ijsje aangeboden. Er is keuze uit verschillende smaken, ook in suiker- of glutenvrije varianten.

Deelname aan deze middag kost 5 euro per persoon en opgeven kan via Jannie Kreunen op telefoonnummer 481421 of Loura Ruiterkamp op telefoonnummer 481374. Wilt u ook gebruik maken van vervoer, dan kunt u dit aangeven bij opgave.