CINEbieb brengt bio grafische Beautiful Boy

BORCULO - Op vrijdag 13 september, de dag van de jeugdprofessional en de dag van positief denken, vertoont CINEbieb Borculo (voorheen Cine-BRENG filmhuis Borculo) om 20.00 uur de film Beautiful Boy. Deze veelvuldig bekroonde Amerikaanse film uit 2018 is gebaseerd op de memoires van de journalist David Sheff wiens zoon worstelde met een drugsverslaving.

Als David (Steve Carell) ontdekt dat zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. Met dit Engelstalig debuut verbaast regisseur Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) weer met een ontroerende film over hoop en onvoorwaardelijke liefde.

Kaarten bestellen kan via www.bibliotheekOostachterhoek.nl CINEbieb. De entree bedraagt zes euro (inclusief drankje). Leden van de bieb betalen 5 euro. De zaal op de bovenverdieping van de bibliotheek aan de Hoflaan 5 in Borculo is open vanaf 19.30 uur. Een boekenlegger met het totale programma ligt voor u klaar in de bieb.