De Dag voor de Berkellandse ondernemer in het Openlucht Theater. Foto: PR
De Dag voor de Berkellandse ondernemer in het Openlucht Theater. Foto: PR Foto:

Ruud Koornstra op De Dag voor de Berkellandse ondernemer

BERKELLAND - De jaarlijkse Dag voor de Berkellandse ondernemer staat voor 2019 in het teken van 'Inspirerend Ondernemen'. Inspiratie opdoen staat aan de basis van succesvol ondernemen en vormt tegelijkertijd het verbindende element met collega-ondernemers. Dat is precies waar het Platform Berkelland voor staat, het collectief ondernemersbelang in Berkelland.

De locaties dit jaar zijn het Openluchttheater en de Oude Matthëuskerk in Eibergen. Het Openluchttheater faciliteert het dagprogramma. Net zoals in voorgaande jaren worden ook nu weer de Noaber booster awards uitgereikt. De prijs is een 'ode' aan een Berkellandse ondernemer die in het afgelopen jaar een prijs binnen zijn of haar vakgebied heeft behaald. Als inspirerend spreker treedt Ruud Koornstra op. Deze 'activistische' ondernemer is een ware professional op het gebied van disruptieve en duurzame innovaties. Dat hij 'heilige huisjes' niet schuwt, beseft hij misschien wel zelf het beste. "Sommige mensen vinden me uitermate irritant", aldus een zelfquote. Uiteraard ontbreekt wethouder Economische Zaken Gerjan Teselink niet om in een interview met voorzitter Erna Koeslag zijn visie op ondernemend Berkelland te geven. Vanaf 19.00 uur wordt het informele gedeelte in de Oude Matthëuskerk voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje.
De Dag voor de Berkellandse ondernemer is op 19 september en start om 16.30 uur (16.00 uur inloop). Locatie: Openluchttheater Eibergen, Grotestraat 46, Eibergen. Deelname is gratis voor leden van ondernemersverenigingen uit Berkelland, leden van de Industriële Kring Berkelland en genodigden. Opgeven kan via: www.platformberkelland.nl